WordPress Serviceaftale

WordPress Udvikling

Vi er meget mere end en Serviceaftale

Se her hvordan vi kan hjælpe dig

Udvikling af WordPress hjemmesider

En hjemmeside er ofte det første sted, som potentielle kunder besøger, når de søger efter en virksomhed eller et produkt. Det er derfor vigtigt at have en professionel og velfungerende hjemmeside, for at give et godt førstehåndsindtryk.

Udvikling

Vi udvikler temaer og plugins til WordPress der tilpasses til dine behov. Med vores mange års erfaring forstår vi både produkter og mennesker, og formår at lave løsninger der tilgodeser begge. Vi skaber et visuelt design for hjemmesiden, som er attraktivt og brugervenligt, og som passer til målgruppen og din virksomhedens branding.

 

Design og UX

Vi arbejder med design ud fra Customer Experience Management princippet og med fokus på User experience. Det er ikke bare et spørgsmål om at interessere sig for, hvordan man kan sælge mere til kunderne, men i højere grad at skabe en ægte interesse for kundens oplevelser med virksomheden som grundlag for en langsigtet gensidig, værdiskabende relation.

UX handler i sin essens om at forbinde mennesker og teknologi, og at brugerens oplevelse skal give mening.

E-Commerce

Vi udvikler e-commerce løsninger der indeholder alt lige fra produkthåndtering ,lagerstyring, betaling, fragt, regnskab og integrere e-commerce løsningen med systemer, såsom et ERP- eller CRM-system, og marketingværktøjer såsom e-mail automation, retargeting eller personalisering.

Marketing

Du kan have lavet den bedste hjemmeside, men hvis der er ingen der ved den er der så skaber den ikke værdi. Vi har stor erfaring med Lead genering, Product Awareness og strategisk branding der skaber ROI. Vi arbejder med værdibaseret markedsføring med mennesket i centrum.

SEO

Virker din organiske søgning på de store søgemaskiner som forventet og driver trafik ind på din hjemmeside. Konvertere du på dine mål, og har du styr på om du har fat i den rigtige målgruppe. Det er godt spørgsmål der er svære at svare på medmindre man bruger tiden og har forståelsen for sine statistikker. Lad os hjælpe dig med at konvertere.

So-Me

Promover din tilstedeværelse på sociale medier ved at dele dit indhold på andre platforme, annoncere eller samarbejde med influencers. Vi hjælper med at vælger de relevante sociale medieplatforme, og influencers der passer bedst til din målgruppe og dit formål, og planlægger og skaber kvalitetsindhold.

Support

Support indeholder regelmæssig vedligeholdelse af din hjemmeside for at sikre, at den kører problemfrit og optimalt. Optimere hastighed og ydeevne for at forbedre brugeroplevelsen. Hurtig og pålidelig support, hvis der opstår problemer med din hjemmeside, såsom fejlmeddelelser eller funktionsfejl.

Statistik

Vi hjælper dig med at analysere hjemmesidens trafik, konverteringer, og brugeradfærd for at forstå, hvordan hjemmesiden performer og forbedre den efter behov. Vi analysere trafik, konverteringer, og brugeradfærd, så du kan forstå, hvordan hjemmesiden performer, og hvordan vi kan forbedre den. Det kan hjælpe med at optimere markedsføringen og øge ROI.

Er du blevet hacket?

En hacket hjemmeside kan føre til tab af data og i værste tilfælde økonomiske tab. Derfor er det vigtigt at tage skridt til at rense en hacket WordPress hjemmeside så hurtigt som muligt. Vi skanner hjemmesiden for skadelig kode, og fjerner alt skadeligt kode.

Hastigheds optimering

Vi hjælper dig med at analysere hjemmesidens trafik, konverteringer, og brugeradfærd for at forstå, hvordan hjemmesiden performer og forbedre den efter behov. Vi analysere trafik, konverteringer, og brugeradfærd, så du kan forstå, hvordan hjemmesiden performer, og hvordan vi kan forbedre den. Det kan hjælpe med at optimere markedsføringen og øge ROI.

Ønsker du at høre mere om hvordan vi kan hjælpe dig?

Kontakt os her og lad os se om vi kan finde ud af det...